EXPOSITIE ANJA BULTHUIS & MUZIKALE IMPROVISATIES VAN P(I)ETER PAN

Beeldende kunst, live schilderen op muziek en muzikale improvisaties, dat is het aanbod op zondag 8 april bij Kunst in de Kas. Beeldend kunstenaar Anja Bulthuis uit Hoorn exposeert. Het muzikale duo P(i)eter Pan geeft verschillende muzikale performances. De Kas is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De expositie is vrij toegankelijk…

Anja Bulthuis was als kind al gefascineerd van kleuren. Ze doolde vaak door de natuur, de kwelders en landerijen van het Groningerland. Anja heeft daarnaast veel liefde voor expressie in de dans. Ze wordt in haar werk vooral geïnspireerd door de natuur, de dynamiek van de dans, het kleuren-, vormen- en lijnenspel van alledag. Deze ingrediënten komen op een of andere manier altijd terug in haar abstracte, acrylschilderijen. ‘Ik volg mijn gevoel en laat me verrassen met de uitkomst van het spel met kwast, kleur en beweging. Dit vindt zijn weg naar het doek. Het is een expressie van een impressie‘, aldus Anja.

Performance P(i)eter Pan & live schilderen
Het muzikale duo P(i)eter Pan – bestaande uit Jesper Huisman en Pieter de Ruyter – geeft tijdens de expositie muzikale improvisaties. Tijdens deze improvisaties gaat Anja live schilderen op muziek. De eerste performance vindt plaats om 12:00 uur, de tweede om 15:00 uur. Maar ook gedurende de rest van de dag kunnen bezoekers genieten van verschillende mooie muzikale improvisaties en ballads.

Praktisch
De expositie en de performances vinden plaats op zondag 8 april: 11:00 uur – 17:00 uur. De expositie is vrij toegankelijk. Kunst in de Kas is gevestigd in Zwaag (bij Hoorn), Beatrixstraat 3A (het huis met de grijze pilaren).