SEBASTIAAN KOENEN EN PAUL KRYNEN EXPOSEREN OP 7 OKTOBER

Op zondag 7 oktober exposeren beeldend kunstenaar Sebastiaan Koenen uit Hoorn en beeldhouwer Paul Krynen bij Kunst in de Kas. De expositie wordt luister bij gezet door het a capella kwartet Hetty-Jean-Judith-Susan. De expositie en de performances vinden plaats op zondag 7 oktober: 11:00 uur – 17:00 uur. De toegang is vrij… (meer…)

EXPOSITIE SYRISCHE KUNSTENAARS GROOT SUCCES

Het was weer een zeer geslaagd weekend bij Kunst in de Kas. Kunst, muziek, boekpresentatie, zang, lekkernijen en veel bezoekers. Zaterdag een beetje pech met het weer maar op zondag scheen de zon alweer uitbundig en konden de activiteiten toch nog naar buiten worden verplaatst… (meer…)

EXPOSITIE STHOM. OP FILM

De expositie van STHOM was een doorslaand succes gezien de grote bezoekersaantallen en de vele extra aandacht in de media Reden te meer voor een review op film en een reportage van Zwaag TV … (meer…)

WORD VRIEND VAN KUNST IN DE KAS

De activiteiten van Stichting Kunst in de Kas worden gefinancierd uit vrijwillige bijdragen van de kunstenaars en jaarlijkse donaties van vrienden van Kunst in de Kas. Word VRIEND van Kunst in de Kas en steun daarmee op persoonlijke wijze de activiteiten en de kunstenaars… (meer…)

KUNST IN DE KAS IN DE PERS

Sinds de start van Kunst in de Kas, in juni 2017, publiceert de pers regelmatig over Kunst in de Kas. Een selectie van de publicaties. … (meer…)