SYRISCHE KUNSTENAARS IN DE KAS

Op 25 en 26 augustus exposeren en musiceren gevluchte kunstenaars uit Syrië in de Kas. Kunstschilder Akram Hamza, beeldhouwer Moussa Ramou en muzikant Ahmed Abdulla vertolken “Het indrukwekkende verhaal van een verscheurd en bedroefd land in beweging”. .. (meer…)

KUNST IN DE KAS OP MONTMARTRE

Kunst in de Kas geeft acte de presente tijdens het Culturele Weekend van Hoorn. Op het kunstenaarsplein Montmartre exposeren en werken op zondag 2 september verschillende Kunstenaars uit de Kas. Ook zijn er live performances… (meer…)

SEBASTIAAN KOENEN EXPOSEERT OP 7 OKTOBER

Op zondag 7 oktober exposeert Sebastiaan Koenen uit Hoorn bij Kunst in de Kas. De kunstwerken van deze jonge kunstenaar variëren van onder meer teken-, schilderwerk en muziek tot kleisculpturen… (meer…)

EXPOSITIE STHOM. OP FILM

De expositie van STHOM was een doorslaand succes gezien de grote bezoekersaantallen en de vele extra aandacht in de media Reden te meer voor een review op film en een reportage van Zwaag TV … (meer…)

WORD VRIEND VAN KUNST IN DE KAS

De activiteiten van Stichting Kunst in de Kas worden gefinancierd uit vrijwillige bijdragen van de kunstenaars en jaarlijkse donaties van vrienden van Kunst in de Kas. Word VRIEND van Kunst in de Kas en steun daarmee op persoonlijke wijze de activiteiten en de kunstenaars… (meer…)

EEN ‘HEEL KLEIN’ BEETJE TROTS..

3 Edities van Kunst in de Kas, een kleine 1000 bezoekers, € 1750,- voor Stichting Leergeld West-Friesland, circa 20 kunstwerken daadwerkelijk verkocht, 19 keer vermeld in de regionale & lokale media, ruim 200 mensen die JA zeggen op ‘Houd mij op de hoogte’, 11 spontane aanmeldingen van kunstenaars uit de regio…. (meer…)

KUNST IN DE KAS IN DE DIKKE BLAUWE

Commandant van Het Leger des Heils Hans van Vliet overhandigde onlangs het eerste exemplaar van De Dikke Blauwe 4 aan Prinses Laurentien van Oranje. Kunst in de Kas staat met een eigen paspoort in deze gids voor major donors…. (meer…)

EXPOSITIE, POEZIE, ZANG EN ……

Expositie, poëzie, zang, en zelfs ‘persoonlijke aandachtsessies’, dat waren de ingrediënten van de tweede editie van Kunst in de Kas. Ruim 200 mensen vonden hun weg naar de kas en beleefden de diverse vormen van kunst…. (meer…)

KUNST IN DE KAS SCHENKT € 1750,- AAN STICHTING LEERGELD

Kunst in de Kas heeft € 1750,- geschonken aan de Stichting Leergeld West-Friesland. Voorzitter Martin van der Raad van Stichting Leergeld spreekt over een “een ontzettend warme verrassing”. De schenking is geoormerkt geld en wordt besteed aan cursussen op het gebied van kunst & cultuur… (meer…)

EXPOSITIE MARIA KOENIS DRUK BEZOCHT

De eerste editie van Kunst in de Kas, “Kunst in de Kas Maria”, gewijd aan Maria Koenis, was druk bezocht… (meer…)