EXPOSITIE ANJA BULTHUIS & MUZIKALE IMPROVISATIES VAN P(I)ETER PAN

Beeldende kunst, live schilderen op muziek en muzikale improvisaties, dat is het aanbod op zondag 8 april bij Kunst in de Kas. Beeldend kunstenaar Anja Bulthuis uit Hoorn exposeert. Het muzikale duo P(i)eter Pan geeft verschillende muzikale performances. De Kas is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De expositie is vrij toegankelijk… (meer…)

KERAMIEK IN DE KAS

De expositie van beeldend kunstenaar Anja Bulthuis op 8 april krijgt een extra dimensie: Marleen Buijs en Kine Krijnen van atelier Lenie van der Laan uit Zwaag exposeren keramiek. De circa 20 kunstwerken zijn handvormen en hol opgebouwd met kleiringen, kleiplakken of met behulp van mallen…. (meer…)

TINA BAAS EXPOSEERT OP 6 MEI

Op zondag 6 mei exposeert beeldend kunstenaar Tina Baas bij Kunst in de Kas. De expositie wordt luister bijgezet met muzikale intermezzo’s van zangeres Erika Nannings. De Kas is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is vrij. (meer…)

WORD VRIEND VAN KUNST IN DE KAS

De activiteiten van Stichting Kunst in de Kas worden gefinancierd uit vrijwillige bijdragen van de kunstenaars en jaarlijkse donaties van vrienden van Kunst in de Kas. Word VRIEND van Kunst in de Kas en steun daarmee op persoonlijke wijze de activiteiten en de kunstenaars… (meer…)

EEN NIEUWE LENTE…

In het voorjaar gaat de Kas weer open. Verschillende kunstenaars laten een breed scala aan kunstwerken zien. Gelardeerd met verschillende live performances… (meer…)

EEN ‘HEEL KLEIN’ BEETJE TROTS..

3 Edities van Kunst in de Kas, een kleine 1000 bezoekers, € 1750,- voor Stichting Leergeld West-Friesland, circa 20 kunstwerken daadwerkelijk verkocht, 19 keer vermeld in de regionale & lokale media, ruim 200 mensen die JA zeggen op ‘Houd mij op de hoogte’, 11 spontane aanmeldingen van kunstenaars uit de regio…. (meer…)

KAS BIJNA TE KLEIN….

Meer dan 400 mensen vonden hun weg naar de Zwaagse Kas om te genieten van kunst en muziek tussen de tomaten. Tijdens ‘de spits’ was de kas bijna te klein. De derde editie van Kunst in de Kas met beeldende kunst omlijst door gitaar-performances was met recht een succes… (meer…)

KUNST IN DE KAS IN DE DIKKE BLAUWE

Commandant van Het Leger des Heils Hans van Vliet overhandigde onlangs het eerste exemplaar van De Dikke Blauwe 4 aan Prinses Laurentien van Oranje. Kunst in de Kas staat met een eigen paspoort in deze gids voor major donors…. (meer…)

EXPOSITIE, POEZIE, ZANG EN ……

Expositie, poëzie, zang, en zelfs ‘persoonlijke aandachtsessies’, dat waren de ingrediënten van de tweede editie van Kunst in de Kas. Ruim 200 mensen vonden hun weg naar de kas en beleefden de diverse vormen van kunst…. (meer…)

KUNST IN DE KAS SCHENKT € 1750,- AAN STICHTING LEERGELD

Kunst in de Kas heeft € 1750,- geschonken aan de Stichting Leergeld West-Friesland. Voorzitter Martin van der Raad van Stichting Leergeld spreekt over een “een ontzettend warme verrassing”. De schenking is geoormerkt geld en wordt besteed aan cursussen op het gebied van kunst & cultuur… (meer…)