Jong talent bij Kunst in de kas

Volgende week zondag 3 juni vindt alweer de derde editie van Kunst in de Kas van 2018 plaats. De laatste voor de (korte) zomerstop. Dit keer is de kas het domein van twee jonge kunstenaars, STHOM. en Levi Noë. STHOM. zal zijn kunstwerken exposeren en Levi zal de expositie luister bijzetten met akoestische rap-voorstellingen. 

(meer…)

3 JUNI: BUITENGEWOON STHOM. & AKOESTISCHE RAP

Op zondag 3 juni exposeert de Hoornse kunstenaar STHOM. (Thom van der Gulik) in de Kas. Deze kunstenaar zet negativiteit om in positiviteit. De Hoornse rapper Levi Noë geeft tijdens de expositie een aantal akoestische rap-voorstellingen. De Kas is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is vrij… (meer…)

WORD VRIEND VAN KUNST IN DE KAS

De activiteiten van Stichting Kunst in de Kas worden gefinancierd uit vrijwillige bijdragen van de kunstenaars en jaarlijkse donaties van vrienden van Kunst in de Kas. Word VRIEND van Kunst in de Kas en steun daarmee op persoonlijke wijze de activiteiten en de kunstenaars… (meer…)

EEN ‘HEEL KLEIN’ BEETJE TROTS..

3 Edities van Kunst in de Kas, een kleine 1000 bezoekers, € 1750,- voor Stichting Leergeld West-Friesland, circa 20 kunstwerken daadwerkelijk verkocht, 19 keer vermeld in de regionale & lokale media, ruim 200 mensen die JA zeggen op ‘Houd mij op de hoogte’, 11 spontane aanmeldingen van kunstenaars uit de regio…. (meer…)

KUNST IN DE KAS IN DE DIKKE BLAUWE

Commandant van Het Leger des Heils Hans van Vliet overhandigde onlangs het eerste exemplaar van De Dikke Blauwe 4 aan Prinses Laurentien van Oranje. Kunst in de Kas staat met een eigen paspoort in deze gids voor major donors…. (meer…)

EXPOSITIE, POEZIE, ZANG EN ……

Expositie, poëzie, zang, en zelfs ‘persoonlijke aandachtsessies’, dat waren de ingrediënten van de tweede editie van Kunst in de Kas. Ruim 200 mensen vonden hun weg naar de kas en beleefden de diverse vormen van kunst…. (meer…)

KUNST IN DE KAS SCHENKT € 1750,- AAN STICHTING LEERGELD

Kunst in de Kas heeft € 1750,- geschonken aan de Stichting Leergeld West-Friesland. Voorzitter Martin van der Raad van Stichting Leergeld spreekt over een “een ontzettend warme verrassing”. De schenking is geoormerkt geld en wordt besteed aan cursussen op het gebied van kunst & cultuur… (meer…)

EXPOSITIE MARIA KOENIS DRUK BEZOCHT

De eerste editie van Kunst in de Kas, “Kunst in de Kas Maria”, gewijd aan Maria Koenis, was druk bezocht… (meer…)

KUNST IN DE KAS STEUNT ARTIEST

Kunstenaars hebben het vaak moeilijk en kunnen wel een zetje in de rug gebruiken, zeker als ze net beginnen. Kunstenaars die zelf moeite hebben hun werk aan de man te brengen, kunnen in een kas in het oude dorpshart van Zwaag hun werk exposeren. Elke kunstenaar met een grote K kan zich melden … (meer…)