STHOM.

STHOM. (Thom van der Gulik) is inmiddels een soort van ‘opgegroeid’ in Hoorn. Van de wereld om hem heen raakt hij totaal overprikkeld. Van alle vervelende, irritante en stomme prikkels wil hij iets moois maken. Dit doet hij door middel van schilderen en schrijven. Zo zet hij negativiteit om in positiviteit. STHOM. maakt schilderijen, muurschilderingen, teksten, gedichten, quotes, 3D objecten en al het andere wat hij verzint. Deze jonge kunstenaar maakt dat wat zijn hart hem ingeeft. STHOM. is zonder gêne te kenschetsen als een jong en onmiskenbaar talent in Hoorn.

Zoals beloofd, een korte aftermovie van de expo bij KunstindeKas vorige maand. Het was een groot succes. Bijna 300 mensen hebben een bezoekje gebracht. Ik gloei nog steeds na van alle liefde die ik heb gevoeld. Ook Levi zijn performance was aan! Nu ben ik mijn hoofd en atelier aan het opruimen zodat ik straks fris kan beginnen in het volgende kunstenaarslevel (zo noem ik het graag). Daarin wil ik bijvoorbeeld voor een iets langere periode ergens exposeren. Dus ben jij, of ken jij, iemand met een mooie ruimte voor zoiets. Laat het me ffies weten! Liefs, #STHOM. De aftermovie hebben we te danken aan de talentvolle Bas Groenewoud. Bedankt daarvoor ouwe reus!

Geplaatst door STHOM. op Vrijdag 6 juli 2018

Dubbelklik voor het vergroten van de foto’s

(De getoonde afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd)

 • Nieuws

  • SEBASTIAAN KOENEN EN PAUL KRYNEN EXPOSEREN OP 7 OKTOBER

   SEBASTIAAN KOENEN EN PAUL KRYNEN EXPOSEREN OP 7 OKTOBER

   Op zondag 7 oktober exposeren beeldend kunstenaar Sebastiaan Koenen uit Hoorn en beeldhouwer Paul Krynen bij Kunst in de Kas. De expositie wordt luister bij gezet door het a capella kwartet Hetty-Jean-Judith-Susan. De expositie en de performances vinden plaats op zondag 7 oktober: 11:00 uur – 17:00 uur. De toegang is vrij…Lees meer »
  • EXPOSITIE SYRISCHE KUNSTENAARS GROOT SUCCES

   EXPOSITIE SYRISCHE KUNSTENAARS GROOT SUCCES

   Het was weer een zeer geslaagd weekend bij Kunst in de Kas. Kunst, muziek, boekpresentatie, zang, lekkernijen en veel bezoekers. Zaterdag een beetje pech met het weer maar op zondag scheen de zon alweer uitbundig en konden de activiteiten toch nog naar buiten worden verplaatst…Lees meer »