Wendy Veerbeek

Wendy Veerbeek is vaak op pad met de fiets en maak dan vele foto’s van de omgeving. Ze wordt elke keer weer verrast door de natuur, dat elk seizoen weer wat moois heeft te bieden. Maar dat het ook zo verandert, soms met een paar minuten. De foto’s die Wendy maakt, zijn vaak een startpunt om aan een schilderij te beginnen. De eerste serie schilderijen die ze maakte, zijn IJsselmeergezichten. Deze kunstwerken – geschilderd met acrylverf op doek – kenmerken zich door bijzondere sferen en een mooi helder eigen kleurgebruik en compositie. De schilderijen zijn echte sfeerbeelden en momentopnames. Veel van haar werken zijn bijna silhouetten.

Klik hier voor de Facebook pagina van Wendy Veerbeek.

Dubbelklik voor het vergroten van de foto’s

(De getoonde afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd)

 • Nieuws

  • Jong talent bij Kunst in de kas

   Jong talent bij Kunst in de kas

   Volgende week zondag 3 juni vindt alweer de derde editie van Kunst in de Kas van 2018 plaats. De laatste voor de (korte) zomerstop. Dit keer is de kas het domein van twee jonge kunstenaars, STHOM. en Levi Noë. STHOM. zal zijn kunstwerken exposeren en Levi zal de expositie luister bijzetten met akoestische rap-voorstellingen. Lees meer »
  • 3 JUNI: BUITENGEWOON STHOM. & AKOESTISCHE RAP

   3 JUNI: BUITENGEWOON STHOM. & AKOESTISCHE RAP

   Op zondag 3 juni exposeert de Hoornse kunstenaar STHOM. (Thom van der Gulik) in de Kas. Deze kunstenaar zet negativiteit om in positiviteit. De Hoornse rapper Levi Noë geeft tijdens de expositie een aantal akoestische rap-voorstellingen. De Kas is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is vrij…Lees meer »
  • WORD VRIEND VAN KUNST IN DE KAS

   WORD VRIEND VAN KUNST IN DE KAS

   De activiteiten van Stichting Kunst in de Kas worden gefinancierd uit vrijwillige bijdragen van de kunstenaars en jaarlijkse donaties van vrienden van Kunst in de Kas. Word VRIEND van Kunst in de Kas en steun daarmee op persoonlijke wijze de activiteiten en de kunstenaars…Lees meer »