Wendy Veerbeek

Wendy Veerbeek is vaak op pad met de fiets en maak dan vele foto’s van de omgeving. Ze wordt elke keer weer verrast door de natuur, dat elk seizoen weer wat moois heeft te bieden. Maar dat het ook zo verandert, soms met een paar minuten. De foto’s die Wendy maakt, zijn vaak een startpunt om aan een schilderij te beginnen. De eerste serie schilderijen die ze maakte, zijn IJsselmeergezichten. Deze kunstwerken – geschilderd met acrylverf op doek – kenmerken zich door bijzondere sferen en een mooi helder eigen kleurgebruik en compositie. De schilderijen zijn echte sfeerbeelden en momentopnames. Veel van haar werken zijn bijna silhouetten.

Klik hier voor de Facebook pagina van Wendy Veerbeek.

Dubbelklik voor het vergroten van de foto’s

(De getoonde afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd)

 • Nieuws

  • EXPOSITIE ANJA BULTHUIS & MUZIKALE IMPROVISATIES VAN P(I)ETER PAN

   EXPOSITIE ANJA BULTHUIS & MUZIKALE IMPROVISATIES VAN P(I)ETER PAN

   Beeldende kunst, live schilderen op muziek en muzikale improvisaties, dat is het aanbod op zondag 8 april bij Kunst in de Kas. Beeldend kunstenaar Anja Bulthuis uit Hoorn exposeert. Het muzikale duo P(i)eter Pan geeft verschillende muzikale performances. De Kas is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De expositie is vrij toegankelijk…Lees meer »
  • KERAMIEK IN DE KAS

   KERAMIEK IN DE KAS

   De expositie van beeldend kunstenaar Anja Bulthuis op 8 april krijgt een extra dimensie: Marleen Buijs en Kine Krijnen van atelier Lenie van der Laan uit Zwaag exposeren keramiek. De circa 20 kunstwerken zijn handvormen en hol opgebouwd met kleiringen, kleiplakken of met behulp van mallen….Lees meer »