Wendy Veerbeek

Wendy Veerbeek is vaak op pad met de fiets en maak dan vele foto’s van de omgeving. Ze wordt elke keer weer verrast door de natuur, dat elk seizoen weer wat moois heeft te bieden. Maar dat het ook zo verandert, soms met een paar minuten. De foto’s die Wendy maakt, zijn vaak een startpunt om aan een schilderij te beginnen. De eerste serie schilderijen die ze maakte, zijn IJsselmeergezichten. Deze kunstwerken – geschilderd met acrylverf op doek – kenmerken zich door bijzondere sferen en een mooi helder eigen kleurgebruik en compositie. De schilderijen zijn echte sfeerbeelden en momentopnames. Veel van haar werken zijn bijna silhouetten.

** BIOGRAFIE
** EXPOSITIES

Dubbelklik voor het vergroten van de foto’s

(De getoonde afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd)

 • Nieuws

  • SEBASTIAAN KOENEN EN PAUL KRYNEN EXPOSEREN OP 7 OKTOBER

   SEBASTIAAN KOENEN EN PAUL KRYNEN EXPOSEREN OP 7 OKTOBER

   Op zondag 7 oktober exposeren beeldend kunstenaar Sebastiaan Koenen uit Hoorn en beeldhouwer Paul Krynen bij Kunst in de Kas. De expositie wordt luister bij gezet door het a capella kwartet Hetty-Jean-Judith-Susan. De expositie en de performances vinden plaats op zondag 7 oktober: 11:00 uur – 17:00 uur. De toegang is vrij…Lees meer »
  • EXPOSITIE SYRISCHE KUNSTENAARS GROOT SUCCES

   EXPOSITIE SYRISCHE KUNSTENAARS GROOT SUCCES

   Het was weer een zeer geslaagd weekend bij Kunst in de Kas. Kunst, muziek, boekpresentatie, zang, lekkernijen en veel bezoekers. Zaterdag een beetje pech met het weer maar op zondag scheen de zon alweer uitbundig en konden de activiteiten toch nog naar buiten worden verplaatst…Lees meer »