Wendy Veerbeek

Wendy Veerbeek is vaak op pad met de fiets en maak dan vele foto’s van de omgeving. Ze wordt elke keer weer verrast door de natuur, dat elk seizoen weer wat moois heeft te bieden. Maar dat het ook zo verandert, soms met een paar minuten. De foto’s die Wendy maakt, zijn vaak een startpunt om aan een schilderij te beginnen. De eerste serie schilderijen die ze maakte, zijn IJsselmeergezichten. Deze kunstwerken – geschilderd met acrylverf op doek – kenmerken zich door bijzondere sferen en een mooi helder eigen kleurgebruik en compositie. De schilderijen zijn echte sfeerbeelden en momentopnames. Veel van haar werken zijn bijna silhouetten.

Klik hier voor de Facebook pagina van Wendy Veerbeek.

Dubbelklik voor het vergroten van de foto’s

(De getoonde afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd)

 • Nieuws

  • SYRISCHE KUNSTENAARS IN DE KAS

   SYRISCHE KUNSTENAARS IN DE KAS

   Op 25 en 26 augustus exposeren en musiceren gevluchte kunstenaars uit Syrië in de Kas. Kunstschilder Akram Hamza, beeldhouwer Moussa Ramou en muzikant Ahmed Abdulla vertolken “Het indrukwekkende verhaal van een verscheurd en bedroefd land in beweging”. ..Lees meer »
  • KUNST IN DE KAS OP MONTMARTRE

   KUNST IN DE KAS OP MONTMARTRE

   Kunst in de Kas geeft acte de presente tijdens het Culturele Weekend van Hoorn. Op het kunstenaarsplein Montmartre exposeren en werken op zondag 2 september verschillende Kunstenaars uit de Kas. Ook zijn er live performances…Lees meer »