KAFE

Het Kunstenaars Kafé is een initiatief van de Meiden van de Kunst in de Kas, drie individualistische kunstenaars: Didi Oberman, Anja Bulthuis en Regina Maria de Jager. Het Kunstenaars Kafé wordt de ontmoetingsplaats voor kunstenaars in West-Friesland. De plek waar kunstenaars vragen kunnen stellen en andere kunstenaars ontmoeten; waar kunstenaars hun ideeën kunnen toetsen bij collega’s; waar ze gezellig inspiratie onder elkaar kunnen opdoen; waar ze zich bewust worden van hun eigen talent; waar ze worden gesteund bij meer ondernemen; waar ze worden uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen in hun werk. Het Kunstenaars Kafé wordt ook de plek waar kunstenaars zich over allerlei zaken – die (zijdelings) met hun vak hebben te maken – laten informeren.

Twee keer per jaar: in het voorjaar en in het najaar
Twee keer per jaar, in het  voorjaar en in het najaar wordt de kas van Kunst in de Kas in Zwaag omgetoverd tot het Kunstenaars Kafé. Vanaf 19:30 tot 22:30 uur is het Kunstenaars Kafé geopend. Vaste programmaonderdelen zijn:

  • Een gastspreker over een speciaal thema, welke (zijdelings) heeft te maken met het kunstenaars vak. Te denken valt aan een politicus, een galeriehouder, een kunstmarketeer,  een arthunter, een kunsttaxateur;
  • Q &A sessies met een aantal kunstenaars .Korte vraag & antwoord gesprekken met een kunstenaar over zichzelf en over een van zijn kunstwerken;
  • Borrelen, netwerken en inspireren.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd in het Kunstenaars Kafé?  Vul onderstaand formulier in en je wordt op de hoogte gehouden van de komende activiteiten.


Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden