Onno Roos

OnnoRoos_portret
OnnoRoos_portret

Onno Roos uit Hoorn is een mixed-media kunstenaar.

Deze jonge kunstenaar vindt de wereld soms maar saai. Hij fantaseert graag over hoe hij het leven op een positieve manier kan beïnvloeden. Een visie die hij graag wil uitwerken. Zo kijkt hij naar wat hem inspireert en haalt daar elementen uit die hem aanspreken. Hij vertelt verhalen op een subtiele wijze die een connectie leggen tussen zijn werk en de toeschouwer.

Onno tekent en schildert en experimenteert graag met verschillende soorten materialen en technieken. Met zijn  kunst creëert hij een evenwichtig en pakkend beeld. In zijn nieuwe serie tekeningen ‘’The Equation’ komen het verspreiden van liefde, het inspireren van andere mensen en het uitbeelden van lastige emoties en onderwerpen nadrukkelijk naar voren.

Onno is samen met Milan Nowak en STHOM. de live paint crew SMEER! begonnen. Deze crew werkt op feesten en partijen live aan een groot kunstwerk. Ze smeren dwars door elkaar, achter elkaar langs en over elkaar heen. Het publiek kan van dichtbij beleven hoe er gaandeweg een vet kunstwerk ontstaat.

Ook is hij aangesloten bij Wallplug Records, een collectief van creatieve jongeren uit Hoorn en omstreken die zich bezighouden met muziek, kunst en het samenwerken met artiesten.

Dubbelklik voor het vergroten van de foto’s. Geïnteresseerd in een kunstwerk? Klik hier.


© De getoonde afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd